Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 29 maart 2017 @ 23:41 door Serpentor , 411 keer bekeken

Laura

Clubs bevat anno 2017 meer vrienden- en gezelligheidsclubs dan er buiten tegels op het trottoir liggen. Er is duidelijk een 'markt' voor deze clubs, die daarmee in de voetsporen treden van Laura, een club van vrijwel het eerste uur, waar de gelijknamige operator met een gezonde mix van humor en discussie binnen de korste keren honderden leden voor zich won.

De vindingrijkheid en kracht om mensen samen te brengen was ook niet onopgemerkt voorbijgegaan aan het team van Clubs. Toen een nieuwe Clubmaster gekozen moest worden, viel het oog vrijwel direct op Laura, die in het echt Gertine heet. Helaas voor haar duurde het Clubmasterschap niet lang, omdat ze tijdens het herindelen van de Clubs categorieën te kampen kreeg met gezondheidsklachten.

Club Laura is inmiddels al jarenlang opgeheven, maar cluppers die het mee hebben gemaakt denken nog met weemoed terug aan de 'gezellige chaos' (zoals een van mijn clubskennissen het noemde) die in haar club te vinden was. Als er iets is wat haar club bewees, dan is het wel dat waar mensen samen komen, het al snel gezellig wordt... en dat kun je eigenlijk op geen betere online verzamelplek met elkaar delen dan op Clubs.

In het fotoalbum 'Laura' staan scans van de Sjerpa waarin Laura aan bod kwam!



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.