Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 13 augustus 2016 @ 13:42 door Diane , 445 keer bekeken

De overname van Clubs

Het is 24 december 2008. Op Clubs wordt een nieuwe club opgericht met de naam Clubs Social Media. Op Clubs gonst het al tijden van de geruchten, Clubs gaat overgenomen worden en iedereen is nieuwsgierig door wie. Want niemand komt 'zo maar' aan 'onze' community! 

De mensen die Clubs overnemen, hebben nog geen bedrijf op het moment van overname. Het bedrijf wordt om Clubs heen opgericht, net als de eerder genoemde club. Als ze deze oprichten is de overname net definitief geworden. Nu willen ze vooral rustig rondkijken op Clubs, een club oprichten die ze op hun gemak inrichten en vullen, zodat ze op later moment zichzelf kunnen voorstellen als de nieuwe eigenaar en het nieuwe bedrijf achter Clubs! 

Het liep echter héél anders. De nieuwe eigenaar was geen clupper, wist dus ook niet dat na activatie van de club deze op het clubhuis een prominente plek als 'nieuwe club' zou krijgen. Alles stond ook gewoon open, dus binnen een mum van tijd stroomde de club vol met cluppers en even zovele vragen en opmerkingen. Niet alleen de club zelf werd overspoeld, ook de clubpost van de nieuwe eigenaar ClubsPaul liep vol! 
De introductie verliep dus niet zo gepland als de bedoeling was, maar het liet wel meteen zien hoe betrokken cluppers waren bij hun community! 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.