Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 03 augustus 2016 @ 18:41 door Serpentor , 332 keer bekeken

Open Your Mind!

Anno 2020 bestaat de club Open Your Mind (OYM) niet meer. OYM was een wensenclub die een wezenlijke bijdrage heeft geleverd aan de toename van nieuwe mogelijkheden op Clubs. Het is een club met een lange, actieve geschiedenis.
 


Het allereerste clubbericht logo van OYM

Na ontelbare discussies in de besloten Masterclub, besloot Serpentor dat Clubs een voor iedere clupper toegankelijke club verdiende waar wensen en ideeën over de toekomst van Clubs konden worden ingediend. Een club waar net als in de Masterclub élke wens in het forum besproken werd, en een club die regelmatig communiceerde met het team van Clubs om door te geven welke wensen waren ingediend.

Na een aarzelend begin, begon Open Your Mind steeds meer bekendheid te krijgen. De club verscheen regelmatig op het clubhuis. De wensenlijst werd met de maand groter.
 


De 'sponsor'
 

Serpentor stond zeker niet alleen. Om maar een paar langgedienden te noemen: Shocker, wijlen Unravel, die de club elke keer weer een onvergetelijke look en feel gaf, en cluppers die nu niet meer actief zijn, zoals Petertje en Professor Lupos. Een team dat zich naast andere clubactiviteiten gewoon keihard bleef inzetten voor de verrijking van Clubs.nl. Na enkele jaren zou Shocker het operatorstokje overnemen, Serpentor werd beheerder. Shocker zou achteraf gezien de langst zittende operator zijn, in een periode waarin de club alsmaar groeide.
 


Een voorbeeld van Unravel's kunsten voor een ander logo van OYM
 

Helemaal vlekkeloos ging het allemaal niet. Het duurde even voor het team van Clubs Open Your Mind erkende als wensenclub. Er werd achter de schermen gestoeid, er was soms onenigheid, maar uiteindelijk werd OYM zelfs de officiële wensenclub van Clubs, een positie die het innam tot het einde van haar actieve bestaan.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.