Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 13 augustus 2016 @ 13:42 door Diane , 398 keer bekeken

In gesprek met de community

Na de roerige onthulling van het nieuwe bedrijf achter Clubs.nl braken drukke tijden aan voor de nieuwe eigenaar. In de onderhandelingen met KPN, was hij in contact gekomen met Rien de toenmalige Clubmaster en die had hem gewezen op het 'clubsgevoel'. Een term die alleen échte cluppers begrijpen. ClubsPaul en zijn gevolg gingen dus op zoek naar het zogenaamde clubsgevoel. 

Ze deden een oproep om cluppers uit te nodigen om bij een bijeenkomst aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomsten wilden ze vooral horen wat deze cluppers belangrijk vonden op Clubs en wat Clubs voor hen betekende. Inmiddels was duidelijk dat de software zo verweven was met KPN, dat er een compleet nieuw platform gebouwd moest worden om al deze cluppers en hun Clubs de ruimte te bieden hun hobby voort te zetten. Ook was duidelijk dat het één op één overnemen van de huidige functionaliteiten niet mogelijk was. Het was dus noodzaak om uit te filteren wat de meest cruciale benodigdheden waren. 

Voor het bouwen van deze nieuwe omgeving werd een extern bedrijf ingeschakeld wiens naam ik niet zal noemen.  Aan hen de taak om met de wensen die rechtstreeks uit de community waren gekomen en de technische specificaties die er door KPN aangeleverd waren aan de slag te gaan. Achteraf niet naar volle tevredenheid. Maar andere opties waren er op dat moment gewoon nog niet. Het bedrijf zelf zat nog in de opstartfase en ze hadden nog niet eens een 'eigen' techneut. Die kwam tijdens het bouwen van het nieuwe platform wel en heeft tot tijden na de livegang van Clubs 2.0 nog heel veel moeten sleutelen om gebreken en schoonheidsfoutjes weg te werken...



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.